Seneste Nyheder

17/07 2014

Meld dig til denne spændende dag

21 september 2014 er patientdag

I forbindelse med den internationale kongres Hovedpine og Ansigtssmerter i Bella Centret af holdes der patientdag d. 21 september fra kl 12.45.
Hvis du..
— · —

14/03 2014

Hovedpinesagen og Aarhus Universitetshospital inviterer

Åbent Hus: Hovedpine og Ansigtssmerter

Lørdag d. 3. maj fra kl. 10-13 i DNC huset Bygning 10, Aarhus Universitets-hospital, Nørrebrogade 44

PROGRAM:

..
— · —

Untitled

Støt Horton Hovedpineforening

Horton Hovedpineforening har brug for private bidrag og gaver, så vi kan blive ved med at hjælpe mennesker, der er ramt af selvmordshovedpinen Horton Hovedpine.

Du kan nu trække bidrag til Horton Hovedpineforening fra i skat på selvangivelsen. Du kan trække alle beløb fra, helt op til kr. 14.800 årligt.

For at få skattefradrag for bidrag i 2014 skal du opgive dit cpr.-nummer til Horton Hovedpineforening. Du kan ringe til os på telefon 23 24 26 43.

Hvis du ikke har mulighed for at betale med betalingskort, så ring på telefon 23 24 26 43 og få tilsendt et girokort. Ringer du uden for vores telefontid, må du gerne indtale en besked om, at du vil støtte os, så sender vi et girokort til dig. HUSK at opgive tydeligt navn og adresse.

Du kan også sende en mail til horton@hortonforeningen.dk.

økonomisk støtte ved indbetaling med kontokort: Se herunder.

Fulde navn *
Adresse *
Postnr. / By *
Tlf. / Mobil
Betaling *     kr.50,-     kr.100,-     kr.200,-     kr.300,-     kr.500,-
Betingelser

Gældende fra 1. januar 2013:
Har du valgt at støtte Hortonforeningen med indbetaling af kr.25,- kr.50,- eller kr.100,- via dankort, vil du blive viderestillet til vores betalingsmodul. Ved at indtaste kortoplysninger og godkende betalingen, accepterer du, at det valgte beløb trækkes på din konto. Beløbet trækkes kun én gang.

Henvendelse vedrørende betaling af biddrag til Hortonforeningen kan rettes til kassereren kasserer@hortonforeningen.dk

Sikkerhed:
Betalingen foregår over en SSL-krypteret sikker server. Denne E-betaling er godkendt af PBS. Servicen leveres af ePay.dk. Er du i tvivl omkring sikkerheden ved handel på internet kan vi henvise til siden forbrugersikkerhed.dk.

Nødvendige oplysninger:

Horton Hovedpineforening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

CVR-nummer: 33653786

Danske Bank
Reg. nr: 1551
Kontonr: 5406633

Jeg har læst og accepteret ovenstående betingelser

!

Det er nødvendigt at du acceptere betingelserne
før du kan trykke på knappen "Indbetal..".

Støtte med andet beløb

Du er naturligvis meget velkommen til at støtte med et andet beløb,
eller kontakte vores sekretariat.

Din støtte kan indbetales på:

Danske Bank
Reg. nr: 1551